HR EN

ŠKROBOT & PARTNERI su

Od svog osnutka nastojimo spojiti osobe različitih znanja i životnih iskustava, a sve kako bi naša usluga bila što potpunija.

Marina Biondić

Rođena je 1987. godine u Virovitici gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje.

Karijera

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 2011. godine, specijaliziravši se za trgovačko pravo. Tijekom studija dodatno iskustvo stekla je u sklopu prakse na građanskom odjelu općinskog suda te u odvjetničkom društvu s bogatim iskustvom u ovršnom pravu.

Sudjelovala je u programu “Volontiram u Hrvatskom saboru” gdje je saborskom zastupniku-mentoru svojim pravnim znanjem pomagala u radu, pisala rasprave za sjednice, sudjelovala na sjednicama raznih odbora Hrvatskoga sabora, a istovremeno svladala tehnike donošenja zakona i procedure donošenja istih.

Na fakultetu je bila demonstrator na katedri za Pomorsko i općeprometno pravo, u sklopu koje je smješteno i pravo osiguranje, a na taj način stekla je dodatna pravna znanja i vještine,.

2011. godine je započela pravnu karijeru u odvjetništvu, dok se godinu kasnije zaposlila u ŠKROBOT & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o. kao odvjetnički vježbenik.

2015. godine postala je partner u ŠKROBOT & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.

Tijekom rada sudjelovala je na rješavanju  brojnih pravnih pitanja iz područja radnog prava, naplate potraživanja, zemljišnoknjižnog prava, obiteljskog i nasljednog prava.

Svoje pravno znanje osim putem praktičnog dijela, dodatno upotpunjuje sudjelovanjem na raznim seminarima, tečajevima i kongresima.

Jezici: engleski i njemački.

Prethodni Sljedeći