HR EN

ŠKROBOT & PARTNERI su

Od svog osnutka nastojimo spojiti osobe različitih znanja i životnih iskustava, a sve kako bi naša usluga bila što potpunija.

Oliver Škrobot

Odvjetnik i direktor ŠKROBOT & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.

Rođen je 1970. godine u Zagrebu gdje je završio ukupno obrazovanje diplomiravši 1995. godine na Pravnom fakultetu sveučilišta u Zagrebu.

Karijera

Karijeru pravnika započeo je u siječnju 1996. godine zaposlivši se u Auto Hrvatska d.d. kao pripravnik. Tijekom gotovo 12 godina rada u Auto Hrvatskoj radio je na rješavanju brojnih složenih, pravnih pitanja od interesa za tadašnjeg poslodavca. Istodobno se krug odgovornosti širio i na područja upravljanja ljudskim potencijalima, računovodstvom, komercijalnog i tehničkog upravljanja brojnim nekretninama, da bi se u konačnosti sve te obveze objedinile u funkciji člana uprave.

Po odlasku iz Auto Hrvatska d.d. 2008. godine, pravnu karijeru nastavlja kao odvjetnik.

Iste godine osniva sa drugim kolegama ŠKROBOT & PARTNERI odvjetničko društvo d.o.o.

U odvjetništvu nastavlja sudjelovati u rješavanju  brojnih pravnih pitanja iz područja trgovačkog prava, prava društava, radnog prava, ugovaranja.

Krajem 2010. godine dao je idejne smjernice, a potom je u suradnji sa poslovnim partnerima osnovao i organizirao poslovanje Luxor multiservisa d.o.o. danas jedno od najuspješnijih društava u Republici Hrvatskoj za tehničko upravljanje poslovnim objektima.

Tijekom profesionalne karijere stečena znanja kroz formalnu naobrazbu diplomiranog pravnika konstantno je nadopunjavao iskustvima koja je stjecao u svakodnevnom radu i to kao odvjetnik, ali i kao gospodarstvenik obavljajući brojne funkcije članova uprava, članova nadzornih odbora i prokurista.

Educirani je izmiritelj.

Strani jezik: engleski

Prethodni Sljedeći