HR EN

Usluge

Naše znanje, iskustvo i energiju stavljamo na raspolaganje našim strankama kroz široki spektar pravnih usluga.

Trgovačko pravo

Svi sudionici na tržištu u svakodnevnom poslovanju stvaraju brojne međusobne poslovne odnose koji se reguliraju putem raznih dokumenata. Od izmjene pisama, narudžbi i prihvata narudžbi, do sklapanja ugovora.

Iako mnogobrojni tržišni odnosi na pojavnoj razini predstavljaju neformalan odnos između sudionika, isti je u svojoj suštini zasnovan na brojnim procedurama koje su utemeljene na propisima i ustaljenoj poslovnoj praksi sudionika.

Iz tog razloga i u redovitoj poslovnoj praksi važno je svaki puta iznova propitati postojeće poslovne procedure, ocijeniti njihovu opravdanost, procijeniti da li bi neka druga rješenja bila bolja u konkretnom slučaju... Dakle i u poslovnim odnosima, a osobito u situacijama koje nisu redovite potrebno je na pažljiv način pristupiti dogovaranju i ugovaranju poslovnog odnosa.

Pored ugovaranja, kroz proces poslovanja moraju se sagledati i okolnosti vezane za racionalizaciju poslovanja, kvalitetno upoznavanje sa pravima i obvezama društava koja se preuzimaju, kao i mnoge druge popratne okolnosti.

Našim strankama uz redovite poslove vezane za ugovaranje pružamo i usluge:

  • outsourcing pravnih poslova
  • sastavljanja tipskih ugovora potrebnih u redovitom poslovanju
  • optimiziranje ugovornih obveza u odnosu na porezne propise
  • poslove due diligencea,
Prethodni Sljedeći
Kontaktirajte nas

Unesite kod za provjeru